Бившата жена на звездата от руския филм „Легенда № 17“ Тимур Ефременков не отстъпва в медийните изяви на своя бивш възлюбен. Юлия Ефременкова е една от тези артистки, които се пробват във всевъзможни тв проекти надявайки се да придобият голяма популярност. Така, преди четири години девойката блесна сред претендентките за място в нова музикална група, пише life.ru.

Тогава Юлия с уверени стъпки достигна до финала на шоуто „Искам във „ВИА Гра“, макар че все пак тя се провали и не успя да се присъедини в женската поп група. След като направи няколко изявления в пресата относно организацията в шоуто, Ефременкова се захвана усилено да покорява следващата цел — скандалното и популярно риалити шоу „Дом-2“.

Присъединявайки се към тв проекта Юлия даде да се разбере, че държи на своята репутация и няма да се занимава със секс пред камерата. Обаче, все пак, тя не успя да убеди всички в своята целомъдреност, особено след като гледаха развратното видео с участието на Ефременкова, разпространяващо се скорострелно в мрежата.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here