На пръв поглед с „лъскав вид“ туристическа агенция „Дорис“, която е базирана в Сливен може да ви подлъже с примамливи оферти, с които ще си провалите лятната почивка.

С нас се свързаха над 20 човека, които са потърпевши от „качественото и коректно“ обслужване на така наречена „туристическа“ агенция, която е сбирщина от некадърни и некомпетентни служители.

Един от многото потърпевши е Димитър Серафимов, който се е „опарил“ жестоко от услугите на въпросната агенция.

ВЪПРОСНАТА ВОДАЧКА ГАБРИЕЛА

Той сподели пред наш репортер възмущението си от екипа на „Дорис“ и в частност водачката, Габриела Кръстева, която се е отнесла изключително нагло и арогантно във връзка с изникнал проблем, а именно проблем със счупен куфар от шофьор на фирмата с името Орхан. „Чупят ти куфара и никой не носи отговорност за това. След запитване от моя страна кой ще поеме щетите ми беше обяснено да не си отварям устата много и, че ако искам да си подавам жалби където си искам , но няма никой да ми обърне внимание. Явно в тази фирма това е практика да изчезват багажи, да се чупят такива и никой да не носи отговорност. Шофьора гледаше като неадекватен през цялото време на пътуването ни, защото се налагаше да шофира сам поради липса на сменик.“ СПОДЕЛИ ОЩЕ Серафимов.

„Искам да споделя, че тази фирма са изключително некомпетентни и не знаят къде водят туристите.

Искам да кажа на всички, които им предстои пътуване с тази компания, да внимават и да си отварят очите на четири, защото условията, които те трябва да ви предоставят не отговарят на реалността. В повечето случаи един шофьор изпълнява курса до въпросна дестинация, което пътуване трае над 20 часа. Това е ненормално за тях. Водачите на групите в повечето случаи не знаят къде се намират и импровизират на място. Изключително беден речник и ниско ниво на интелигентност.  Ако имате късмет, ще стигнете от първия път до хотела. Шофьорите и обслужващият персонал се държат изключително непрофесионално и отвратително“, е част от сигнала, стигнал до нас от потърпевшият Серафимов.

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ФИРМА! НЕ СИ ПРОВАЛЯЙТЕ ПОЧИВКАТА С ТЯХ!

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here