Гичка от „Хелс Китчън“ остана без работа. Във вторник колоритната участничка от кулинарното предаване по Нова тв напусна шоуто само на крачка от големия финал. На вечерната резервация училищната готвачка се опълчи на шеф Ангелов и понесе последствията. Шеф Ангелов изгони своята любимка под претекст, че тя не е достатъчно нахъсана да спечели шоуто.

Гичка гостува в „На кафе’“, където опроверга някой от слуховете за нея и разказа за преживяванията си в кулинарното предаване.

Тя сподели, че не съжалява, че е напуснала шоуто. „Не, не ми криво, даже се чувствам прекрасно. Радвам се, че напуснах вече! Все пак стигнах доста напред“, каза училищната готвачка. Гичка категорично отрече и появилите се слухове, че има богат любовник и голямо жилище. „Сблъсках се със жълтата преса и за това искам да кажа, че нямам богат любовник, нямам пет спални, нямам кожени палта“, категорична е готвачката от Костинброд.

Гичка разказа за трудностите, с които се е сблъскала в шоуто. „Всичко ми беше трудно, най-вече липсват на семейството, на детето ми. Плюс това ми беше трудно, защото аз никога не съм работила в професионална кухня“, сподели тя. „Не съм виждала калмари, не съм пипала октопод“, сподели още Гичка.

Преди да влезе в „Хелс Китчън“ обаче на Гичка й се е наложило да напусне училищния стол, в който е работила. Сега колоритната и забавна готвачка е безработна.

Тя си търси нова работа и се надява, че участието й в кулинарното шоу по NOVA ще й бъде от голяма полза при намирането на такава работа.

Гичка от „Хелс Китчън“ остана без работа сн. ХотАрена

Гичка сподели още, че е много добра в приготвянето на традиционна българска кухня. „Аз съм ненадмината в тестата, българската кухня. Правя уникална баница“, казва любимката на децата. Това, което най-много радва Гичка обаче е именно тяхната любов. „Хората много ми се радват и най-вече децата. А това ми е ценно, защото те са най-искрените, те не лъжат, няма омраза, няма завист“, подчертава готвачката.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here