Поредно лъскане на имидж се случи тази сутрин в национален ефир. След чутовния скандал, който предизвика Кристалина Георгиева и изложи страната ни в ООН, днес същата самозванка седна да дава оценки за страната ни. Разговорът с Антон Хекимян звучеше по-скоро все едно две приятелки пият кафе и обсъждат плетките. Липсваха въпросите за това, защо остави странати ни в абсолютна безисходица, защо се опита да отмъкне кандитатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН и с какви очи се появява пред хората, след като по нейна вина се създаде безпрецедентен скандал.

Вместо да се скрие в вдън земя и да си кюта на топлия стол с високата заплатка в световната банка, Георгиева реши да ни облъчва от рано сутрин и да ни занимава с невероятната си особа. Надълго и нашироко обясни как щяла да се подготвя за срещите, които премиерът Борисов организира.

Шефката на Световната банка вбеси българите, които идва свързват двата края с обяснението как е „интегрирала“ внучето си в немско училище и коментира развитието на икономиката в България меко казано нелепо.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here