Тежко убийство навръх Нова година в къща в Нови Искър. Петима са били простреляни с по един куршум. Убито е било дори кучето. Главният прокурор заяви, че на този етап да се говори за убийство и самоубийство е много рано.

31 декември – време за празник и фойерверки. Друг гърмеж обаче почерня цяло семейство. Петима са застреляни.

Сотир Цацаров – главен прокурор на Република България: Касае се за очевидно семейство, което живее тук около година, година и половина, след като се е преселило от София. Жертвите са 5 – баща, неговият син, дъщерята на съпругата в семейството, още един младеж, който е неин приятел, и майката на съпругата в семейството, която е родена през 1945 година, почти неподвижна жена. Всички те, по първоначални данни са застреляни с по един изстрел с малокалибрено оръжие. Застреляно е и кучето „Немска овчарка“ на семейството. На този етап това е, което можем да кажем.

Една жена е обявена за издирване – Кети Николова Кюхова е живяла на семейни начала с убития мъж. Търси се и семейния автомобил.

И петте жертви са застреляни с малокалибрено оръжие.

Младен Маринов – главен секретар на МВР: Към момента няма намерено оръжие, но не изключваме при продължаване на огледа да бъде открито такова. Обявили сме едно лице – жена във връзка с това извършено деяние – това реално е жената, която живее на съпружески начала, без да има граждански брак с един от убитите. В тази връзка е обявена за издирване. Обявен и е автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството. В момента е в неизвестност.

Борислав Сарафов – директор на Национална следствена служба: Става въпрос за изключително дръзко и изключително цинично и брутално престъпление. работи се по всички версии.

Сигналът в полицията е подаден от мъж, който така и не успял да се свърже по телефона с близък от семейството. Предстоят още огледи на място.

/БНТ

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here