42-годишният Елиът Лоуи от Великобритания, публикувал във „Facebook“ снимката на жена си, умираща от рак на маточната шийка. Хиляди хора реагираха на прочувствения фотос, но „Фейсбук“ го сметнал за неуместен и блокирал страницата на вдовеца, съобщава Daily Mail.

На 22 Декември, 2016 г. 32-годишната Дона Лоуи е била диагностицирана с рак на маточната шийка в четвърти етап, а през август майката на четири деца, намерила смъртта су. На страница си във „Facebook“ неутешимият вдовец Елиът призовал жените да се подложат на редовен скрининг и публикувал снимки на съпругата си – както е изглеждала преди заболяването и как в края на живота си. Мъжът се извинил на тези, които са потресени от снимките, и обяснил, че той имал нужда да покаже как може да те погуби ракът.

Снимки: Facebook / Елиът Лоу

Хиляди потребители във Facebook бяха реагирали на публикацията на Елиът, но администрацията на социалната мрежа неочаквано блокирала страницата. Човекът не разбрал каква е причината: огромният брой писма от непознати или снимки, които се смятат за неетични. Сега Елиът не може да отговори на въпросите на хората и не разбира как да върне достъпс до страницата си. Администрацията на Facebook не коментира ситуацията.

„Не знам какво мислят хората, които са споделили историята ми, след като страницата ми е заключена и записа е изтрит“, коментира Елиът.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here