72-годишният Хауъл Морис от Флорида беше арестуван, след като устрои преследване на съседа си – 53-годишния Скот Линч. Малко преди това двамата мъже се скарали и Морис решил да отмъсти на противника си като мине върху него с колелата на своя трактор. Съпругата на Линч заснела преследването на видео и позвънила в полицията, като заявила, че съпругът й е в смъртна опасност.

„Той преследва съпруга ми със своя трактор! Той е принуден да бяга от него“ – проплакала жената на диспечера. Според думите й, съседът буквално „обезумял“ и викал зад съпруга й: „Бягай, дебел задник!“ Линч се спасил в попадналия на пътя му гараж. Мъжът се скрил вътре и заключил вратите. Старецът се опитал да счупи ключалката и дори да „влезе“ вътре с помощта на трактора, но без успех. Както съобщава „Дейли Мейл“, Морис е арестуван.

Той е обвинен в нападение, но съдът не вижда никакъв опит за убийство, така че той бил освободен под гаранция от 2500 долара. Въпреки това, жертвата Скот Линч не е съгласен с решението. Той и съпругата му са наели адвокат, за да докажат, че съседът се е опитал умишлено да убие главата на семейството.


Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here