Екзотичната красавица Вики, която само преди няколко дни стана новата Мис Енканто, извая тяло за чудо и приказ не със суши и зеленчуци, а с бокс. Преди години хубавицата е играла и спортна гимнастика. Сега набляга на разходките и здравословното хранене, пише „Марица“.

Това е първата титла за Вики, а Мис Енканто е единственият конкурс, в който е участвала. Поне засега. Доскоро атрактивната пловдивчанка нямала навършени 18 години, което е едно от условията за впускане в битка за короната. Апетитът обаче дошъл с яденето. След като разбрала от приятелка за партито, тя без колебание се записала за участие.

„След победата имам още по-голямо желание да печеля конкурси”, категорична е миската.

Красавицата с тъмни бадемови очи беше сред най-атрактивните участнички в кампанията на вестник „Марица” за най-стилна абитуриентка под тепетата. Тя грабна сърцата на читателите с професионална фотосесия на Небет тепе. На фона на вековните скали модерната визия на Вики в червено и златно „прозвуча” още по-впечатляващо.

„Дълго време се колебах точно каква да бъде роклята ми. В един момент обаче я видях. Беше любов от пръв поглед. Случи се, след като попаднах на снимка на една известна личност и много ми хареса моделът. Колкото до аксесоарите, доста трудно намерих това, което исках, тъй като имах точно определена представа за тях”, разказва миската.

Често я питат за корените , тъй като на външен вид напомня средиземноморско момиче. Някои виждат в нея дори арабски черти. „И двамата ми родители са българи. Въпреки това доста пъти са ме сравнявали с какви ли не националности”, признава през смях момичето.

Вики е убедена, че има страхотни родители, които са до нея и в най-трудните моменти. По-голямата  сестра учи в Рим и рядко се прибира у дома, но я подкрепя безрезервно. Вики  ходи на гости при всеки удобен случай, като не пропуска да зарадва небцето си с вкусна италианска кухня.

„Не съм от момичетата, които броят калории, и никога не съм спазвала диети”, категорична е пловдивчанката. Съдейки по съвършената  фигура, човек трудно би повярвал, че няма пластични корекции. „Дори не съм си го помисляла”, уверява красавицата.

В ежедневното си меню не се лишава от нищо. Предпочита здравословното хранене, но си позволява да „съгреши” с чипс, шоколад и тестени вкуснотии.

Освен свежата и полезна храна достоен съюзник на красотата според Вики е качествената козметика. Не одобрява прекалените количества фон дьо тен, напластеното червило или спирала. Прецизно подбраната бяла козметика и хидратацията обаче са от огромно значение за кожата, убедена е тя.

„За мен косата на една жена говори много за самата нея. Затова обръщам изключително внимание на продуктите, с които поддържам прическата си”, разкрива миската. Стилът  варира от елегантен до спортно-елегантен и официален в зависимост от повода и настроението. Със сигурност обаче не харесва да  налагат рамки и бяга от клишето.

Това правило важи с пълна сила и за местата, където разпуска. „Обичам както морето, така и планината, затова ги редувам. Ходя често в Гърция, но не пренебрегвам и Българското Черноморие”, казва Вики.

Почивката съчетава задължително с леко и приятно четиво. Няма любим жанр или автор, важното е романът да я заинтригува от първите страници и да има неочакван край.

До голяма степен любовта към книгите се дължи на образованието в езикова гимназия „Иван Вазов”, която завърши тази година. Там Вики е научила италиански на изключително добро ниво, за което е благодарна на своите преподаватели. „Имах и възможността да участвам в италиански театър, организиран от моето училище”, спомня си момичето.

Наесен красавицата е студентка първи курс икономика и бизнес в София. Приета е от първо желание и се гордее с постижението си. Умът и красотата обаче не я главозамайват, напротив. Мечтите  са земни и реални.

Звучи като приказка, нали? Ако сте от силния пол обаче, не бързайте да се радвате. Прелестната Виктория си има приятел. И цени у него точно това, което всички дами търсят – че е мъж в истинския смисъл на думата.

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

Виктория по-красива от съименничката си Бекъм СНИМКИ

blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here