Алекс Сърчаджиева върза много яка тенекия на bTV. В предаването Cool…T бяха поканени актьорите Камен Воденичаров, Милица Гладнишка, Димитър Живков и Сърчаджиева, за да говорят за новата постановка в театъра „Секс за първи път“.

„Къде е Алекс“, попита учудено водещата Петя Дикова.

„Ами не знам сигурно помага на мъжа си Ласкин да си стегне багажа за предстоящото му участие във „Фермата“, отговори Милица. „Ах, ще й се разсърдя, не може да избира мъжа си пред моето предаване“, закани се Пипи.

Минути след диалога ефирът буквално се изчерви, след като артистите трябваше да разкажат за първия път, в който са правили секс. Гладнишка беше първа и скандализира тотално. Тя разказа, че дебютът й в секса е бил след 16-годишна възраст, било е ужасно, както си го е представяла – с много кръв и болка. „Аз бях подпийнала и дори не си спомням точно какво се случи“, завърши бившата звезда от „Като две капки вода“.

Камен Воденичаров пък разказа, че първият му път е бил в апартамент на купон. Пипи го прекъсна като заяви, че той е бил секссимвол и те била лудо влюбена в него. „Аз правих секс за първи път много след 16-годишна възраст, на 14 дори не бях правила френска целувка“, реши да разкри интимните си подвизи и самата водеща.

blitz.bg

 

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here