Бог да го прости! Една тъжна година за семейството ни без него…Това написа на страницата си във Фейсбук съпругата на починалия телевизионен водещ Димитър Цонев – Мариана. Тя пусна мил спомен от мъжа си – снимка от младежките му години, на която той маха усмихнат. 

„Добрите хора си отиват бързо“, „Респект! Липсва ни на всички много“, „Но той е с вас…и ви се усмихва и ви закриля……! Такива хора са вечно ЖИВИ ! ……“, „Мариянка, Митко е с теб и децата ти! Ти си прекрасен човек, знам колко ти е трудно да бъдеш и баща и майка, но се справяш чудесно!“, са само малка част от десетките коментари, които заваляха под поста в социалната мрежа от близки и приятели на семейството.

„Няма да го забравим, Светла да е паметта му!“, написа астроложката Светлана Тилкова-Алена.

БНТ отдава почит днес на тв водещия Димитър Цонев година след смъртта му. Той почина на 23 август във Военно-медицинска академия след прекран тежък инсулт на връщане от морето.

В Студио 3 на БНТ нашият скъп колега Димитър Цонев водеше предаването „Още от деня“ до 16 август 2016 г., припомнят от националната телевизия.

Точно година след смъртта му – днес, стана ясно името на новия генерален директор на БНТ – Константин Каменаров, а Димитър Цонев имаше намерение също да се кандидатира за поста.

pik.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here