Легендата на ЦСКА Христо Стоичков даде интервю пред Нова телевизия, в което говори за всичко около себе си и не пропусна юбилея на ЦСКА, събитията в Каталуния в края на миналата година и… социалните мрежи.

Стоичков говори и по въпроса дали настоящият ЦСКА е автентичния клуб, който феновете трябва да подкрепят.

„ЦСКА е ЦСКА. Какво ли не бяхме през годините, но си оставаме ЦСКА. ЦСКА е това, което подкрепят феновете. Повече от половин България. Опитват се да ни смачкат, но няма да стане“, коментира Стоичков.

Камата призна, че се е отказал от използването на социални мрежи, тъй като ги смята за загуба на време.

„Сега всички използват Айпади, Инстаграми, Туитъри-муитъри. Аз няма време за такива глупости, не ми трябва. Имам си задължения, които са много по-важни от това“, отсече Камата.

Футболната звезда говори и за случая, в който обиди вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария по повод полицейска агресия около референдума на Каталуния.

„Коя е тая? Знаят я там някъде… Аз съм против агресията. Защо нямяше диалог? Защо не посегнаха на мен?“, коментира Стоичков.

Той допълни, че  не смята повече да се занимава с треньорство и допълни, че конкретно за България е категоричен, че няма да приеме подобен пост.

blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here