В края на миналата седмица в столицата и Северозападна България е проведена специализирана акция на ГДБОП с цел разбиването на мрежа от проститутки, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg.

Служителите на МВР са претърсили адреси във Враца, София и Вършец, на които са установени жени, занимаващи се с проституция. По време на проверката е издирван 30-годишният врачанин Цветомир Павлов. За него имало подозрения, че е шефът на мрежата за търговия с женска плът. Тъй като мъжът живее в къща в близкото село Паволче, ченгетата са ровили и там.

 В понеделник сутринта издирваният сам се е предал на полицията в София и веднага бил арестуван. С разрешението на наблюдаващия прокурор му е взета мярка задържане за 72 часа.

На този етап няма повече информация за акцията на ГДБОП. Неофициално са знае, че доказателствата за престъпната дейност са събирани повече от година.

Цветомир Павлов е известен с любопитния си прякор Ебльото. Той е човекът, който преди 6 години подаде жалба в полицията срещу Веселин Попов-Лунгара за нанесен му побой в Галиче. Заради неговите твърдения, че са малтретирани заедно със съпругата му в дискотека в скандалното село, съдът произнесе 7-годишна присъда за Лунгара, която той вече изтърпява във врачанския затвор.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here