Политологът Огнян Минчев: Подкрепям бойкот на „Лидъл“! Целта е да привлекат мюсюлманите за клиенти, това е пореден „мултикултурен“ идиотизъм!

Хиляди потребители в социалните мрежи и форумите призовават за бойкот на монополиста.

Предлагаме ви мнението на известния политолог Огнян Минчев, взето от стената му във фейсбук.

Не може да има „гръцка седмица“, нито каквото и да било друга гръцка проява, която кастрира един от най-важните белези на гръцката културна идентичност – християнската й принадлежност.

Свидетели сме на пореден „мултикултурен“ идиотизъм – този път от страна на LIDL. Целта е прозрачна – да се хванат за клиенти мюсюлманите от LIDL. Лошото е, че нито LIDL, нито който и да е друг от „мултикултурно“ чувствителните биха дори и помислили да махнат полумесец или минаре от снимка на джамия.

Християнството трябва да търпи всичко – като започнем с отхвърлянето му като основен източник на европейската идентичност (в увода на проваления опит за европейска конституция) и като приключим с кастрирането на духовен символ като църквата в Санторини.

Изоставихме последните групи близкоизточни християни, избивани от ислямистки бандити, за да не обвинят Европа, че е „християнска“. „Реал“ Мадрид отряза кръста от короната на Испания, която стои над герба на клуба – за да вземе финансиране от Емиратите и да се хареса на спонсора. Повече щеше да му се хареса, ако отборът излезе на терена без гащи. Но и без това е ясно, че този, който изоставя идентичността си, ще се наложи да събуе и гащите си.

Подкрепям бойкота на LIDL до възстановяване на кръстовете над храма в Санторини.

pik.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here