Като по команда сутрешните блокове на Нова телевизия и бТВ отразиха „протеста“ на група работници от фирма „ЕМКО“, собственост на скандалния оръжеен търговец Емилиян Гебрев. Хората „протестират“, защото държавата е констатирала нарушения в съхранението на боеприпаси, което е послужило като основание на Междуведомствения съвет по отбранителна индустрия да бъде временно спрян лиценза на фирмата за търговия, до оправяне на нередностите.

Вместо обаче да задава въпроси кога ще бъдат отстранени нарушенията, за които никой не спори, че са допуснати и могат да доведат до човешки жертви и кой е виновен за тези нарушения – собственикът на предприятието Гебрев или някой друг, Цолова изпълни поредната поръчка на кукловодите си в слушалката, да спомене поне 5 пъти имената на Цветан Василев и Делян Пеевски, и да пита, както директорът на цеха Славчо Димиев, така и министърът на икономиката Караниколов, дали пък случайно Пеевски не бил дежурният виновник и за тази ситуация.

Караниколов обаче не влезе в схемата на Цолова и каза ясно – оправете по най-бързия начин нарушенията и връщаме веднага лиценза.

Цолова, помниш ли взривовете на „Петолъчката“ и във военния завод „Миджур“, при които загинаха толкова невинни хора, деца останаха сираци, а майки – без синове и дъщери? И сега ли държавата трябва да си затвори очите, а Междуведомственият съвет да си трае за тези нарушения, щом „ЕМКО“ е собственост на Емилиян Гебрев, чийто имидж лъскат от сутрин до вечер медиите-бухалки от кръга „Капитал“.

И то само защото Гебрев е приближен до Цветан Василев, двамата искат да откраднат „Дунарит“, чиито акции КОНПИ е запорирала, а Иво Прокопиев смята това за богоугодно дело?

Или всеки, който нарушава закона, ако има на разположение 200-300 работника, които да уплаши, че ще останат без работа, трябва да бъде помилван от държавата? Значи нарушаваш закона, вадиш работници на протест и си реабилитиран. Проста работа. А когато медийните бухалки на Прокопиев и слугинажа му от бТВ и Нова се включат – става явно и лесна работа. И това ако е „журналистика“, здраве му кажи.

Blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here