Сервитьорката Веселина от Добрич е новата тръпка на трубадура

Веселин Маринов официално потвърди това, за което цяла България говореше от началото на година, а той нямаше смелостта като мъж да признае. Веселина Пеева от Добрич е гаджето му! Това стана ясно в Зала 1 на НДК снощи, където трубадурът изнесе концерт.

Веселина влезе тържествено в залата и зае място на първите ВИП-редове. Приятелката на обилно изпотяващия се певец дойде придружавана от охрана, предаде „Хотарена“. Бодигардовете са били наети от Маринов. Освен с яките момчета около Пеева обикаляха превъзбудени от вълнение майка й и баща й. Те заеха места до нея да гледат в захлас бъдещия им зет.

Впечатление на любопитната публика направи и визията на блондинката. Тя беше решила за вълнуващата вечер да накъдри леко косата си. Лошо впечатление обаче направи изборът й на дреха. Любимата на Веско Маринов беше нахлузила нещо като бяло наметало с цип отпред като героиня във филм за Хари Потър. Вълшебство от това не произлезе, но подигравателни погледи – да. Веса беше вперила постоянно поглед в телефона си, което също направи лошо впечатление

В поредица от интервюта преди двата си концерта в София на 23 и 24 ноември в НДК Веселин Маринов постоянно казваше, че има жена до себе си, влюбен е и тя ще бъде в залата да го подкрепи. Обаче така и не намери смелост да разкрие името й. Е, вече категорично е ясно коя е тази дама.

В поредица от публикации още от началото на годината „Хотарена“ разкри любовната афера между Маринов и Пеева. Блондинката е от Добрич, бивша сервитьорка и майка на две деца. Тя заряза тях и таткото им, за да започне греховна афера с певеца от „Пайнер“.

retro.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here