„Получих спортна травма. Боли ме основно кръста. Вече десетина дена се лекувам“. Това заяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод информацията от последните дни, че е изчезнал от парламента заради мистериозна контузия.

Депутатът уточни, че инцидентът, който е претъпял, се е случил докато тренира на брега на морето.

„Това е спортна травма. Доста ме болеше, вече не толкова, но съм трудно подвижен“, сподели още лидерът на „Воля“.

„Слава Богу, че вече има много лекарства, а не каквото беше преди време. Спомням си как родителите ми месеци наред страдаха от лоши болки. Сега за десетина дни се оправих“, сподели Марешки. Депутатът, който е родом от Варна, разкри и доста неща за живота си и майка му Веска: „Роден съм в барека. Пеенето, свиренето и спорта са хобита на майка ми, които съм наследил. Тя е била бедно сираче, омъжило се на 16 години. Тръгнала е от едно ателие, за да стигне днес до една от най-известните дизайнерки у нас. По цял ден чувах тракането на шевната й машина, на която шиеше дрехи за по два лева, за да може да преживеем със сестра ми“.

Лидерът на „Воля“ бе помолен да коментира сватбата на щерката на Красимир Каракачанов, но изненадващо Марешки съобщи супер новина: „И аз готвя сватба. Ще омъжа дъщеря си Александрина следващия понеделник. Пожелавам и да е жива и здрава и много успехи“.

Гордият баща обяви, че важното мероприятие ще е във Врана.

„Давам я на нормално, скромно и прилично момче от града. Той е изключително скромен. Дали ми харесва момчето или не – няма значение. Тя ще си носи кръста, не й се бъркам. Семейството му има малък сервиз за автомобили и той помага там. Ние не сме от типа – ние сме богати и търсим богати семейства. Детето ми е скромно и си кани малък кръг приятели“, поясни лидерът на „Воля“.

Blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here