Журналиста Тодор Стефанов влезе в ново ампло на актьор. Според светските хроникьории звездата на „Дейли Прес“ е част от нов турски сериал, но подробности около ролята се пазят в тайна.


Топ репортерът снима лентата от няколко месеца, като съчетава репортажните си ангажименти с новите си задължения като актьор. Близки до Тодор Стефанов разкриха, че дори и във сериала Тодор ще демонстрира журналистки опит и възможности като журналсит. Не е ясно каква е ролята на красавеца и дали образът му ще се дублира с този в реалния живот.

Най-голяма подкрепа Тодор получава от гаджето си Метин. Гаджето му което в момента живее в Истанбул не спирала данахъсва звездата и редовно му помагал със заучаване на репликите. В последно време прави впечатление, че Тодор е смъкнал пак доста килограми, което дори притеснява читателите му, които си помислиха дали любимецът им не е болен от нещо. Според близки обаче многото ангажименти на репортера му пречат да се храни редовно, което е причина за рязко сваляне на теглото. Самия Тодор пък много се харесвал в новата си форма, тъй като цял жуивотспазваше диети, за да изглежда добре, пише „Телеграф“.

Снимка на Wellington Alves.

Източник: http://www.dailypress.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here