Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg – НАРОДНО СЪБРАНИЕ/СОФИЯ

Тънка линия

През последните седмици се наблюдава активизиране на наркомафията в опитите си за промени на ключови закони, чрез които да се постигне легализиране на определени наркотични вещества.

Странното е, че последният такъв законопроект се внася от т.нар. патриотари. Последен такъв опит е направен в последните дни на 43-то Народно събрание от депутата Делян Добрев. Тогава опитът е пресечен от патриота Димитър Байрактаров, който събира всички специализирани органи за становища, които са спрели промяната на закона.

Днес обаче е видно, че няма кой да се изправи срещу внесените от патриотарите законодателни промени в закона за контрол върху наркотичните вещества. Поводът е уж спъване работата на голям инвеститор от автомобилната индустрия.

Същият повод бе използван и от Делян Добрев, една година по-късно се вижда, че така наречения  инвеститор, не само, че не е напуснал България, но вече се е прочул и като некоректен работодател. Още тогава експерти предупреждават, че ако се промени законът ще се отвори огромен проблем в държавата.

Преди дни обаче патриотарския закон мина на първо четене с мотива, че се насърчавали нови инвеститори!

Информационна агенция „Прес“.bg ще продължи да следи казусa и се надява разумът и този път да надделее, за да предпазим нашите деца от наркотиците.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here