Матео Месина Денаро направил си пластична операция в България, сменил е пръстовите си отпечатъци тук и вече е неоткриваем, твърди разследващият журналист Джовани Тициян

Да успееш да се укриваш толкова дълго, значи наистина си много добър“. Това заяви в ефира на „Събуди се“ разследващият журналист Джовани Тициян. Той разри, че Кръстинка на „Коза ностра“ Матео Месина Денаро си е направил пластична операция в България, сменил е пръстовите си отпечатъци тук и вече е неоткриваем.

Матео Месина Денаро има ново лице – променя лика на мафията. Оглавява Коза Ностра.

По материалът си Тициян работи месеци. Базира писанието си на свидетел, който пази в тайна, заради огромната опасност за живота му. „Всеки детайл, всяка дума може да го издаде. Не искам да казвам каквото и да било за него, застрашен е животът му. Пазим го много сериозно. Беше важно обаче да направим публично достояние разказа му“, заяви той.

Разследващият журналист Джовани Тициян

„Денаро сега ще може да прави каквото си иска. Пред него вече няма ограничения.  Той е сред поръчителите на един от знаковите атентати в италианската история, състоял се през 1993 година“, припомня още журналистът.

„Кръстиника си направил пластична операция на лицето в България, заличил и пръстовите си отпечатъци“, каза той.

Пластичен хирург също се включи по темата. „Много чужденци у нас практикуват пластична хирургия и са готови на всичко. Осама бин Ладен, ако беше жив, и по някакъв начин бива вкаран в България, то може да бъде опериран и никой да не разбере“, смята естетичният хирург.

„Трудно е да се предположи къде точно е Денаро. Има хора по целия свят, може да е навсякъде. Службите вече 25 години не могат да разберат къде изобщо го крият и кой му помага“, заяви журналистът.

Според него сега най-важно е да се изготви фоторобот на Матео Месина Денаро, за да може максимално бързо да бъдат проверени всички регистри за него.

Тициян смята, че Денаро може вече дори да се е подложил и на нови хирургични интервенции и откриването му да стане тотално невъзможно.

 

Blitz.bg

 

 

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here