Въпросният човек, който ме топи, си е измислил всичко, заявява Живко Мартинов

Няма как някой да ми даде нещо, което самият той го няма. Няма такава фирма в Добрич, която да произведе подобно количество – 4 тона суджук – няма нито капацитета, нито възможността. Познавам човека, който ме обвини. Той ми е длъжник. Това заяви пред Нова телевизия бившият добрички депутат от ГЕРБ Живко Мартинов. Той проговори за първи път, след като бе обвинен за аферата „Суджукгейт“. По време на интервюто до него неотлъчно бе адвокатът му. След разразилия се скандал по настояване на главния прокурор Сотир Цацаров Мартинов напусна парламента, а партия ГЕРБ го изключи от редиците си.
„Въпросният човек, който ме топи, си е измислил всичко, но ползва съветите на добри юристи и ги лансира“, заяви още Мартинов. Според него „въпросният бизнесмен“ му дължал огромни суми от наеми за периода 2009-2012 г. Изхитрил се обаче и продал трите фирми „на хора в неравностойно положение“ и Мартинов нямало как да си получи парите.
„Този човек не е имал колбасарски цех!… Разберете ме правилно – не може да се изпълни нещо, което няма капацитета да бъде направено. Никой няма да се довери на неудачник“, заяви още Мартинов.
Според него двадесетте свидетели по делото са „хора, които не са успели да се реализират в публичното пространство, не са успели да вземат важни постове, а другият кръг са негови близки, ощетени в сферата на бизнеса“.

Той поясни, че съжалява, че в разразилия се „Суджукгейт“ е било замесено и името на премиера Бойко Борисов.

„Съжалявам, че всички се вързаха на тая въдица. Никога не съм ползвал името на Борисов. Човекът, който ме обвини знае, че съм близък до ГЕРБ, но това не съм го използвал срещу никого. Градът е малък и всичко се знае. Всичко при този човек е плод на такива сделки – тъмни“, каза още бившият депутат от Добрич.

pik.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here