Бойко Борисов съвсем не е единственият политик, който не управлява сам фейсбук профила си.

Проверка на BNews откри другата крайност при депутата от обединени патриоти Валентин Касабов. Неговият профил е отчел последна активност на 04.09.2013 г. Предходна активност няма отчетена, което вероятно е поради това, че това е датата на създаване на профила му. Странен е фактът,че профилът на депутата няма регистриран нито един приятел.

В този случай изобщо не може да става и дума за сравнение с Бойко Борисов. Ангажираността на премиера е видна от всички, видна е и огромната посещаемост на профила му. Вече е ясно, че премиерът се е погрижил и за човек, който да поддържа фейсбук страницата му.

При депутата Касабов ситуацията е коренно различна, според негови колеги той трудно се справял с компютъра. Вероятно негови колеги са му направили и профила му във фейсбук, но депутатът така и не се е научил да го управлява. Вероятно депутатът Касабов е и доста стиснат тъй като не е ангажирал човек, който да се грижи за страницата му. Негови колеги споделят,че това не е необходимо, тъй като депутатът Касабов не проявявал почти никаква парламентарна активност, същият имал две-три изказвания от по няколко секунди, а по-дългите му изказвания неминуемо създавали скандали в парламента.

Според други негови колеги, профилът на Касабов може и да е фалшив, но понеже той трудно се справял с компютрите, не знаел и как да го докладва. За нас и обществото остава отворен въпросът колко ли са депутатите като Касабов, които трудно се справят с компютъра и как тези наши избраници си вършат работата във века на високите технологии?

BNews е готов да организира безплатен курс за депутати без компютърна грамотност. Поне да не се излагаме пред чужденците по време на европредседателството ни, така де! 

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here