loading...

Бойко Борисов съвсем не е единственият политик, който не управлява сам фейсбук профила си.

Проверка на BNews откри другата крайност при депутата от обединени патриоти Валентин Касабов. Неговият профил е отчел последна активност на 04.09.2013 г. Предходна активност няма отчетена, което вероятно е поради това, че това е датата на създаване на профила му. Странен е фактът,че профилът на депутата няма регистриран нито един приятел.

В този случай изобщо не може да става и дума за сравнение с Бойко Борисов. Ангажираността на премиера е видна от всички, видна е и огромната посещаемост на профила му. Вече е ясно, че премиерът се е погрижил и за човек, който да поддържа фейсбук страницата му.

При депутата Касабов ситуацията е коренно различна, според негови колеги той трудно се справял с компютъра. Вероятно негови колеги са му направили и профила му във фейсбук, но депутатът така и не се е научил да го управлява. Вероятно депутатът Касабов е и доста стиснат тъй като не е ангажирал човек, който да се грижи за страницата му. Негови колеги споделят,че това не е необходимо, тъй като депутатът Касабов не проявявал почти никаква парламентарна активност, същият имал две-три изказвания от по няколко секунди, а по-дългите му изказвания неминуемо създавали скандали в парламента.

Според други негови колеги, профилът на Касабов може и да е фалшив, но понеже той трудно се справял с компютрите, не знаел и как да го докладва. За нас и обществото остава отворен въпросът колко ли са депутатите като Касабов, които трудно се справят с компютъра и как тези наши избраници си вършат работата във века на високите технологии?

BNews е готов да организира безплатен курс за депутати без компютърна грамотност. Поне да не се излагаме пред чужденците по време на европредседателството ни, така де! 

Коментирай чрез фейсбук

Репортер: Тодор Стефанов

Website:

Скорошни публикации

Write a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *