Студ и крива сцена измъчиха певицата по време на концерта й

Примата на българската естрада Лили Иванова е останала крайно разочарована от условията на концерта си във Враца. Пред многобройните си почитатели в голямата зала на Драматично-кукления театър снощи тя неколкократно изразила недоволството си от студа и кривия под на сцената.

Присъстващи в залата разказаха за мизерните условия, с които била посрещната най-ярката звезда на родната ни музикална сцена. По думите им хората в публиката през цялото време е трябвало да седят с връхните си дрехи. Мръзнали обаче не само те, но и изпълнителката. Тя на няколко пъти се оплакала от температурата в залата.

Не само студът е бил проблемът на вчерашното дългоочаквано музикално събитие. Сцената криела опасни капани за примата, изтупана в тясна къса пола и обувки на висок ток.

„Не съм пияна, подът е ужасно крив“, оплакала се пред врачанската си публика Лили Иванова. По думите на нейни почитатели, токчетата на обувките й на няколко пъти се заклещвали между дъските на сцената.

„Това си е звучна плесница по провинциалната ни превзетост и превръща всички местни културни масовки от комедия в трагедия. И показва още веднъж колко много културата и трегерите ѝ са изгнили, докато се прахосват пари на данъкоплатеца за панаирчета, фестивалчета и фойерверки…“, пише гневен врачанин в социалната мрежа.

Някои му опонират, че Лили Иванова е известна с претенциите си и е преиграла в критиките си към условията.

От ръководството на театъра коментираха, че не е имало как да затоплят голямата зала, тъй като парното в града все още не е пуснато. Директорът Анастас Попдимитров беше категоричен, че са били осигурили висока температура за гримьорната на изпълнителката. Той се извини на врачанската публика за студа, но се оправда, че нищо не зависи от тях.

Много големи имена от България и света са гостували на сцената на Драматично-кукления театър във Враца. Досега никой, освен Лили Иванова преди години, не се е оплаквал от нея. Примата за втори път критикува сцената и е би трябвало да се е подготвила със собствено оборудване, след като е избрала да носи толкова високи токчета, коментира още директорът на театъра.

„Претенциите й са големи, но ние ще си замълчим и ще приемем укорите“, каза Анастас Попдимитров.

Източник и снимки: BulNews.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here