Фен иска да ми целува краката

Ударно начало на лятото поставя тийнсензацията DARA – преди дни представи новата си песен „Все на мен”. За първи път я изпя на Годишните музикални награди на БГ радио, малко преди да грабне и наградата за най-добра „БГ изпълнителка”. Автор на музиката, текста и аранжимента на “Все на мен” е отново Павел Николов от “БГ Дуото” на 2017 г. Pavell & Venci Venc’. Павел е отговорен за успеха и на предишните хитове на DARA “Кво не чу“, “Родена такава“ и “Недей“. DARA е съавтор на текста и музиката на песента.

– DARA, новата ти песен „Все на мен“ за кратко се превърна в тотален хит. Ако трябва да отговориш за себе си – в какви ситуации използваш тази фраза най-често?

– Най-често я използвам, когато се прибирам след участия, цялата съм в синини от танци и всичко ме боли, едвам се движа от умора и само си повтарям „Все на мен, все на мен“…

– Попадала ли си в ситуация, в която мъж пише на няколко жени едновременно и чака само някоя да клъвне? Издай някоя забавна свалка? 

– Доста подобни типажи съм виждала и срещала. Но не поддържам никакъв контакт с такива мъже, дори като приятели. Не е окей за един мъж да пише на 300 жени едновременно с цел поне 1-2 да „клъвнат“, така доказва, че няма принципи и уважение към конкретните момичета.

– А случвало ли ти се е да излезеш на среща с „откачалка”?

– Да изляза на среща – не. Но редовно ме срещат по улицата. Случвало се е да ме преследват непознати хора пред Народния Театър примерно. Понякога е плашещо, защото те знаят коя съм и знаят неща за мен, но аз за тях не знам нищо. Имам и откачени истории с фенове – наскоро получих съобщение от фен, който искал да ми целува краката?! Как да не си запея после „Все на мен“…

– В клипа показваш приятеля си Константин Трендафилов ( Папи Ханс – б.а.), който, разбрах, е измислил сценария на видеото?…

– Да, както за предната ми песен, така и за видеото на „Все на мен“ сценарият бе измислен от него. И се получи много готино! Сигурно ще попиташ и защо участва в клипа?! Истината е, че съвсем спонтанно го решихме, няма реална причина.

– Защо избра да снимаш зайче в клипа? 

– Зайчето е знак за моите фенове, които ме определиха като Мама Зайка. На един коледен концерт бях казала, че не искам подаръци, достатъчно е да ми подарят дори един морков, тъй като жестът е важен за мен, след което, разбира се, получих именно морков и оттам феновете започнаха да ми казват Мама Зайка.

– Връзката ви с Константин е много одумвана, а някои смятат, че всичко е евтин ПР и помежду ви има само приятелство и взаимна изгода. Истина ли е това?

– Разбира се, че не! Не чета какво се пише за мен или за връзката ми. Нямам досег до хора, които ме „одумват“, следователно не знам какво се коментира. Нека говорят каквото пожелаят. Със сигурност не сме си само приятели ( смее се).

– Щастлива ли си от статуетката за „Най-добра БГ изпълнителка“ от Годишните награди на БГ радио? Чувстваше ли се готова за това отличие? 

– Определено не го очаквах. Надявах се тайничко, де. Положих и продължавам да полагам усилия да правя хубава музика и да радвам феновете си. Как да не съм щастлива, след като виждам, че целият труд, който влагам, се оценява! Благодарна съм на всички, които ме подкрепят и харесват.

– В какви отношения си с Гери-Никол и Тита, които са ти преки конкурентки?

– Разбирам се и с двете. Няма разправии или напрежение помежду ни, дори да сме в конкурентна среда. Радвам се на успеха и на Гери-Никол, и на Тита. Също се радвам, че има повече хора, които да правят музика в България и да я развиват. Колкото повече музика има, толкова по-добре!

– Силикон мислиш ли да слагаш? 

– Не (смее се). Защо? Според теб трябва ли ми? Не мисля, че имам нужда, а и съм фен на естествената красота.

– Гледах гостуването ти при Слави Трифонов и за разлика от повечето, които сядат на диванчето му, ти не се смути от неговото присъствие!

– Защо да се смущавам? Аз не съм страхлива. Освен това имам увереност в себе си, в нещата, които говоря. Когато си позитивен, лъчезарен и усмихнат, го предаваш на хората и мисля, че това се усеща. Надявам се, че предадох от положителната си енергията при гостуването ми в „Шоуто на Слави“. И точно това бе причината да не се притеснявам.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here