ПР-ката на Ветко и Маринела Арабаджиеви Калина Паскалева захапа червения лидер заради децата със слухови увреждания, повярва си, че може да си вре езика навсякъде
Калина Паскалева, известна единствено с книгата си „Дневника на една курва“ и със страста си към групови оргии с охранители, съвсем превъртя.

Миньончето, което от няколко години реши че е и журналист, толкова си повярва, че нападна лидера на БСП с „критики“ по темата за децата с увреждания. Нека припомним на Паскалева, че съвсем скоро лидерът на БСП участва в конференция по темата именно в хотела на нейните благодетели Арабаджиеви.

Всъщност, вижте какво написа ПР-ът на бизнесмените Ветко и Маринела Арабаджиеви във фейсбук:

„Гледам и не вярвам на очите си!
Тъй като повече от две години се занимавам с деца със слухови увреждания( казвам занимавам, а НЕ РАБОТЯ ), защото хората с увреждания имат нужда от специално внимание и грижи, и най-вече любов, но истинска и чиста, не знам как да определя това изказване пред колегите…

Напълно убедена съм, че г-жа Нинова, изобщо не е запозната за проблемите на децата със слухови увреждания – нито в какви условия живеят, нито как се работи с тях, нито какви са перспективите им след като напуснат класните стаи ….

И не се заяждам, а само казвам, че ако искаш да помогнеш – помагаш. И то без да крещиш от парламентарната си трибуна какво и кога си чул …
Мога да я запозная в детайли от какво имат нужда децата със слухови увреждания в България, по-специално в София – от кои домове в страната ги карат и как се социализират с останалите.

И да, трудно се общува с 2-годишно глухо дете. Говори се на езика на любовта.
Те не са играчки, нито средство за набиране на избиратели. Преди няколко дни имаше конференция в Историческия музей, но аз не я видях там… Аполитична съм и нямам никакво пристрастие към партиите, но имам към хората с увреждания….

Благодаря на всичките партньори на моето сдружение “Вярвам в теб”, които правят бъдещето на децата от СУУУС “Проф. д-Р Дечо Денев” по-светло!“

Паскалева, която „не работи“, а само „говори с езика на любовта“ е известна именно с тези два факта – липсата на реална работа, и с езика си.

Последният обаче тя не ползва по предназначение, а най-често с други цели и по различен от обичайния начин.
Нека припомним, че настоящия „медиен сътрудник“ на бизнес-семейство

Арабаджиеви, стана известна първо с живота си на курва, а после с описанието на патилата си на такава, в книга с името „Дневникът на една курва“.

Всъщност и към момента са много хората, които добре помнят груповите изтъпления на Паскалева с десетки охранители из Слънчев бряг и други провинциални градове.

През последните няколко години обаче, високата метър и половина „писателка“ дотолкова си повярва, че реши, че може да се занимава с непривични за нея неща, като това да мисли и коментира теми, далеч извън нейния интелектуален диаметър.

След като посети две чужди държави за да снима филми за тях, без да може да говори дори грам сносен английски, Паскалева реши, че може да навре дребното си тяло и в политиката.

„Нейният единствен модел на успех стои върхи метода, да се катери върху чужда слава. Първо бяха мутрите, които облекчаваше, после нейните покровители Ветко и Маринела, собственици на хотел „Маринела“ в София, след това на бившия й любовник и спонсор Мартин Карбовски, а сега явно в списъка си миньончето вкара и лидера на БСП Корнелия Нинова“, коментира известна българска журналистка, помолила за анонимност, тъй като не желае името й да бъде в една графа с това на пловдивчанката.

За мнозина не е тайна също така, че Паскалева активира отново езика си, защото прибира пари от неправителствена организация близка до Цветан Цветанов. Не е ясно дали самия Цветанов обаче знае на кого дава пари или пък просто е сбъркал „езика“.

Най-вероятно всички ние тепърва ще слушаме още много от умозаключения от „писателката на курвите“, тъй като освен всичко друго, Паскалева се води и официален автор на „24 часа“. Факт, който буди недоумение, при положение, че изданието отдавна има претенции за сериозна медия. Препоръчваме на Венелина Гочева поне да запише подчинената си на езикови курсове. После пък и Пскалева може да я научи на някой-друг „езиков трик“.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here