Резултат с изображение за сидеров„Патриотичният“ пример на националистите през последните месеци тотално затвърди поетичната истина изказана от Христо Ботев чрез стихотворението „Патриот“. Тази сутрин в ефира на телевизия Он Еър стана известен още един факт за лидерите на така наречените патриоти.

Гости бяха журналиста Димитър Байрактаров и известния юрист и депутат от НДСВ Минчо Спасов. В хода на разговорът Димитър Байрактаров попита Минчо Спасов- „Кажете по онова време беше ли определен като водач на листа от НДСВ Волен Сидеров?“. Отговорът бе недвусмислен -“ ДА!“.

Излиза, че националистът се гласял да влиза във властта, яхвайки популярността на царя. Говори се, че и друг пишман патриот по това време е искал да яхне царската вълна, но уви бил е отсвирен.

За шкембе войводата дори се говори, че е пътувал до Мадрид да моли царя да го включи в депутатските листи. Вероятно принципното поведение на церя тогава, днес му е създало врагове в лицето на националистите, особено по казусът с имотите му.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here