Зад отбора на Германия мога да застана най-рано на Световното първенство през септември, когато тимът е готов. Това заяви легендарната Нешка Робева в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия.

Както е известно, отскоро Робева работи с ансамбъла на Германия.

„Казала съм на ръководството на федерацията на Германия, че тимът не е готов още за Световната купа, която предстои в София – призна Робева. – Тимът е заявен, но ако решат да участват, няма да застана зад отбора. Най-рано ще застана зад него за Световното първенство през септември. Продължавам да работя успоредно и с отбора на Германия и тук с Левски.

Направих там две композиции и съм пътувала два пъти за по 10-ина дни. Иначе основно продължавам да си работя тук с момичетата от Левски. Абсурдно е да се смята, че ще напусна България.

Двете композиции на отбора на Германия трябва да ги изпипаме. Те носят наистина духа на една друга българска художествена гимнастика.

Ето, сега водих с мен в Германия и едно дете от Левски, за да тренирам с нея“.

Нешка Робева не скри огорчението си от това, че в момента няма възможност да работи за националния тим на България.

„Когато не те искат на определено място, няма как да се получат нещата. Иначе искам да работя – призна Робева.- Има много неща обаче, които са извън мен“.

Специалистката каза още, че на предстоящата Световна купа в София ще застане зад една състезателка, която ще представя Македония.

„С това дете отдавна работим в Левски – разясни Робева. – Тя обаче не получи шанс да представя България и реши да се състезава за Македония“.

За работата си в Германия Нешка Робева заяви, че там в момента наистина се работи много сериозно, като това става по руски модел.

„Със състезателките се разбираме основно на руски и с езика на тялото – каза Нешка Робева. – Там по цял ден работя, което наистина ме зарежда“.

За конфликта си с Илиана Раева Нешка Робева коментира, че е абсурдно да се говори за някакъв шпионаж при настоящите технологии и това, че във всеки един момент в интернет може да се намерят нужните видеа и материали.

„Вероятно причината за конфрликтите е и тежкия ми и остър характер“, коментира Робева.

Според нея скандалът между нея и Раева е изкуствено раздухван за отклоняване на по-сериозните и злободневни теми.

„Дайте да видим какво правят Нешка и Илиана и да не гледаме Гинка и тези неща около този скандал се потулват – заяви Неишка Робева. – Вижте какво стана с Тотализатора и други неща. Тук нещата са дълбоко абсурдни. Заради това и съм доволна, че съм в Германия. Там по цял ден съм в залата. Нямам телевизия и в интернет съм само сутрин. Научавам нещата остновно от приятели“.

pik.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here