Блондинката очевидно не е сама. В живота й има мъж и той не е кой да е. Тв водещата е близка с един от мъжете, с които медиите я свързват от доста време.

След скандала, съпътстващ появата й с Енчо Керязов на рождения ден на Маги Халваджиян този февруари, блондинката отрече за връзка между тях. Известният акробат също отхвърли категорично тези твърдения и заяви, че двамата с Мария са просто приятели. И все пак реакцията от тяхна страна е напълно разбираема.

Акробатът е семеен и има две деца. Едва ли съпругата му Дима ще го пусне толкова лесно в прегръдките на друга жена.

Но на партито на Маги Халваджиян двамата влюбени не се сдържаха и демонстрираха близостта си пред всички. По това време все още не се знаеше за раздялата на Мария Игнатова с Димитър Рачков. Но след като тя се появи с акробата, стана ясно, че с връзката й с комика вече е приключила.

Появата на мистериозния пръстен на ръката на тв водещата опровергава твърденията, че между нея и Енчо Керязов съществува единствено приятелство. Бижуто се появи на пръста на блондинката дни след като известният акробат се прибра в България.

Той пристигна в родината, за да промотира поредното предстоящо събитие на фондацията му, подкрепяща талантливи деца.

ПИК научи, че именно Енчо Керязов е подарил мистериозното бижу на блондинката. Горната част на пръстена е във формата на буквата „Е“и това само потвърждава предположенията за близостта между двамата. Откакто се е сдобила с бижуто, Мария Игнатова не го сваля. Тя го носи на малкия си пръст, пише Пик.

 

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here