Коментар: Тодор СТЕФАНОВ, АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС

БОЖЕ И ТОВА ДОЖИВЯХ!

Вече 10 години в България се натрапва един маниер на поведение, който претендира да е култура в свободата на половото общуване. Гей прайдовете, шествията и манифестациите нямат нищо общо с традиционните ни представи за морал, зряло и отговорно поведение в сексуалните отношения. Да не говорим, че това са модели отпреди християнските ценности и общността на Църквата. А сега и гейове „журналисти“ тръгнали да дават мение за хора под тях и над тях. 

Сега пък гейчето от в. „Шоу“ Красимир Красимиров даде коментар за топ журналиста Мартин Карбовски. Та гейчето на „Шоу“ и агенция „Блиц“ твърди, че народа „мрази“ Карбовски тъй ли и защо? И г-н Красимиров нали вашия вестник уж е „народен“? Кое по-точно е народното в циганския вестник?! А може би това, че всички журналисти напуснаха преди година? А ти понже си гейче, реши да правиш интерес на „шефа“ си Ивайло Крачунов. Поне той сам си каза, че е гей, а ти Краси още го криеш. Реших, че е по-добре да направя един поглед на личния ти профил и какво доживях да видя един достоен гей.

Стига гей изстъпления! Кому е нужно това? И защо трябва тая пошлост да се манифестира по жълтите вестници и да се навира в очите на децата и внуците ни? Госпожо Крачунова! Държавата, г-н „Блиц“! Аман. От тая криворазбрана толерантност, да знаете, на някого няма да му издържат нервите. Въпрос на време е да стане беля. Не искам да съм лош пророк, ама нещо ще изтрещи. После да не се чудите откъде ви е дошло. 

Тия сбърканяци от „Шоу“ и „Блиц“ може да наричат мен и такъв като мен „питекантропи“, но да знаят, че „проповедници на омразата“ се появяват само там, където две културни общности се провокират за конфронтация тенденциозно.

Само че някой започва пръв. Ние, необратните, търпяхме 10 години? Още ли трябва?

ЕТО ВИЖТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here