Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към правителството. Щеше да бъде септември, после казаха декември, най-вероятно ще отиде след приключването на българското европредседателство. Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.

„Приветствам политиката на новия здравен министър, но от години алармирам за проблемите в обществото“, каза Марешки и допълни, че Варненската университетска болница е рекордьор, като е внесла около 10 млн. лева в КТБ, които са „изгорели“. „Очакваме да няма нови псевдоразследвания, от които да се твърди, че съм продавал скъпа апаратура на болници. Мафията е много голяма в този сектор“, каза още Марешки.

Според него дясното политическо пространство трябва да участва в по-сериозно обединение, а от Иван Костов насам, дясното няма истински лидер. „Около 400 000 българи останаха непредставени в парламента, те не приемат ГЕРБ като част от дясното политическо пространство, ние искаме да представим алтернатива на тези хора“, допълни лидерът на „Воля“.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here