Майката на Десислава Радева отговаря за нейните тоалети, грижи се за стила на дъщеря си

Десислава Радева успя да вреди майка си като неин задкулисен съветник. Родителката на първата дама отговаряла за тоалетите на щерка си и развивала концепции какъв да е стила на президентшата на официални събития.

Единственият факт, който се знае за майката на Деси е, че преди години се развела с нейния баща и е била спортистка. Занимавала се активно с хандбал. За да издържа сама дъщеря си тя сменяла всякакви професии, но нямала професионални познания по моден дизайн.

Възрастната жена обаче била поклонничка на лукса защото според клюките именно тя дала идеята първата дама да се кичи със сребърни бижута. Които били уникални и произведени единствено за нея и то ръчно, предават от retro.bg.

По нейно настояване Деси Радева включва към визията си отличителни детайли. Като например оная сребърна брошка с мотиви на българска шевица и множество скъпоценни камъни. С която генералшата украсява саката си и била нейна запазена марка. Първата лейди смятала, че й носи късмет и нямала намерение да я свали до изтичането на мандата на съпруга си.

Госпожа Радева пак под давление на майка си се обзавела и с бутонели за риза от чиста проба сребро. На тях били гравирани инициалите й, които представлявали символа на безкрайността с вплетени в тях букви.

Иначе за специални случаи първата дама се консултирала с Ина Асса, дизайнерката се занимавала с изработката на специалните й тоалети. За фризурата на Деси пък отговарял най-скъпо платения български коафьор. Само за едно издухване със сешоар тарифата му била между 80 и 100 лева.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here