Двойка от Великобритания пристигна на Гран Канария, но отпуската им приключи със скандал. Когато 24-годишната Лаура Микин си взимала душ преди лягане, то тя видяла, че през прозореца на банята я наблюдава охранител на хотела, който също я снимал с телефона си.

Тя веднага се оплакала на своя приятел Кърис Хендерсън, който нокаутирал извратеняка, пише в. „Сън“. Самият охранител твърди, че просто е пушил до прозореца, въпреки забраната на хотела. „Прозорецът на банята бе отворен. Затова когато погледнах нагоре, видях, как през него стърчи ръка с телефон“, споделя на свой ред Лаура Микин.  Въпреки това, Къртис е осъден да плати глоба в размер на 3000 британски лири за пребиването на охранителя.

Но, по думите на момичето, приятелят ѝ не би бил толкова агресивен, ако персоналът в хотела не отричаше случилото се. Първоначално персоналът съобщи, че инцидентът ще се разследва първостепенно, но всъщност никой не е предприемал каквито и да е мерки. „Аз съм жертва. Но всичко бе изтълкувано така, сякаш съм постъпила грешно. Знаех, че Къртис не трябваше да човека и му го казах, но той се беше много ядосал. Повечето хора биха сторили така“, каза още Лаура Микин.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here