Цяла седмица споделяте победата на Григор,  няма ли да споделите един път победата на някой талант, който не е известен, пита се момчето.

Снимка на Кирил Балдев.Защо не бяхте толкова активни, прецизни, наблюдателни, взискателни и агресивни  към кредита от 30 млрд., който изтегли правителството на Б.Борисов, колкото сте към носа на новата мис България? Носа на момичето по-голям ли е от тези 30млрд., които ще връщат внуците ви, та се захласнахте да оплювате така освирепяло чуждо дете, ами ако това беше вашата дъщеря, сестра или внучка как щяхте да се почувствате? Това ли е най-големия проблем на България, някакъв нищо и никакъв конкурс за красота, който за пореден път доказва, колко елементарно могат да бъдат манипулирани и насочвани масите от хора и то без да има основателна причина! От този нос ли ви зависят пенсиите, майчинските добавки, заплатите, пътищата, престъпността, беззаконието и корупцията? По-богати ли щяхте да се почувствате, ако беше неземна красавица или по-защитени, наядени, стоплени и доволни от живота в България?

Умишлено беше насочено и вниманието на народа със тениса на Гришо Терминатора, който спомага да ви се оправи положението на държавата.  Това ли е нашата държава,  това ли са ни силните Българи само да коментират и споделят в социалните мрежи. Само следитр кой е красив и грозен и кой какво е направил нямате ли си личен живот. Цяла седмица споделяте победата на Григор,  няма ли да споделите един път победата на някой талант, който не е известен . Ще си останем на това положение докато само се оплаквате,  че нямате пари, само коментирате и сте силни във фейсбук.  В България всеки може да живее добре ако почне да се образова всеки ден,  да спре да дава последните си пари за цигари,  алкохол и лотария и т.н.

Източник: 

http://kirilblogspor.blogspot.co.ke

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here