елата на петима души бяха открити днес в къща в град Нови Искър, след като мъж подал сигнал в полицията, че от няколко дни не може да се свърже със свои близки. Той разказал, че от 29 декември не се е чувал с брат си, с когото редовно поддържал връзка.

Криминалисти от София веднага били изпратени на адреса, където открили петте трупа. Две от телата били намерени на втория етаж, другите три трупа били на първия. Жертвите са от едно семейство. Загиналите са мъж и жена на около 60 години, две млади момичета на 18 и 20 години, както и 12-годишно момче, потвърди говорителят на Център за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

„Купиха си къщата през януари миналата година. Платиха 60 000 евро за нея, изглеждат заможни хора, карат БМВ-та. Неделчо работи като автомонтьор, а синът му Георги е санитар в лудницата. Имат и дъщеря, която е ученичка“, разказаха местни хора. Те обясниха, че хората били добри и любезни. Около 23:30 ч. на 31 декември последно били видяни живи от колега на Георги, разказаха още жители на Нови Искър. Вероятно семейството се е събрало в къщата да празнува Нова година.

След сигнала към Нови Искър веднага били насочени още полицейски екипи, които незабавно започнали оглед на местопрестъплението. По телата на жертвите има следи от насилие, но все още се изясняват причините за смъртта.

БГНЕС

„Работим по всякакви версии. Надявам се бързо да стигнем до истината“, заяви вътрешният министър Валентин Радев. Главният секретар на МВР Младен Маринов също бе на мястото, за случая е уведомен и премиерът Бойко Борисов. На място пристигна и главният прокурор Сотир Цацаров.

/ 24 часа

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here