Ръководството на бТВ взе решение за съдбата на Натали Трифонова

Натали Трифонова, която започна работа в бТВ като заместничка на Станислава Цалова, бързо спечели сърцата на зрителите. Както вече стана ясно, по-възрастната синоптичка ще се върне на работа тази есен, тъй като майчинството й свърши.

Това означава, че заместничката й трябва да бъде уволнена.

Въпреки, че Натали се радва на по-голяма популярност и симпатии от страна на зрителите, ръководство на бТВ решило да я освободи от длъжност. Всеизвестен факт е, че собствениците на телевизията са в чужбина и мениджърите у нас само изпълняват заръките им. За собственика на бТВ е важно единствено кой е титулярът и кой работи по заместване, а не кой е по-харесван от зрителите.

Но мениджърите на частната медия се застъпили за Натали Трифонова пред собствениците с желанието да бъде намерен компромисен вариант и русокосата красавица да остане в телевизията след завръщането на Цалова.

В крайна сметка се стигнало до решението блондинката да остане на работа без трудов договор. Собствениците на бТВ се съгласили да я задържат на работа. Те предложили на Натали граждански договор.

На красавицата никак не й харесало решението им, но въпреки това се съгласила с надеждата, че някой ден ще се намери място и за нея в телевизията, пише Хот нюз.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here