21-годишната Бетани Шипси е била изн*силена от приятеля си, 23-годишния Бери Финч.

Мъжът вече е осъден и изпратен в затвора за шест години, но момичето от своя страна се наложило да премине под домашно наблюдение от психиатър и започнала постоянно да използва психотропни лекарства.

Също така, след изн*силването, момичето станала обсебена относно теглото си и започнала да злоупотребява с различни средства за намаляване на наднорменото тегло, съобщават британските издания, пише Блиц. Веднъж тя приела твърде много хапчета и се почувствала зле.

Бетани успяла да напише смс на своя приятелка, добавяйки емотикон със сълзи.

Това били и последните думи написани от нея. „Току-що глътнах повече хапчета за отслабване, отколкото беше необходимо. Чувствам се зашеметена и се страхувам да разказвам за това на когото и да е, защото мисля, че това е 15-то ми предозиране!“, пише Бетани в последното си съобщение.

Родителите на момичето, 52-годишният Дъг и 57-годишната Каръл спешно я откарали в болница.

Те настоявали умиращата им дъщеря да бъде приета спешно, но в опашката преди нея имало твърде много пациенти и всички легла в интензивното отделение били заети.

„Това беше един от най-натоварените дни, който някога съм виждал в болницата в Уорчестър“, казва д-р Алиреза Нироуманд Нито един лекар не погледнал в картона на историята на болестта на Бетани, където се споменават предишни проблеми с медикаменти и психически състояния на момичето. След 20 минути Бетани загубила съзнание, докато чакала своя ред и починала.

Преди смъртта си тя тихо три пъти повикала своята майка …

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here