56-годишният Росен Желев Ангелов e обявен за общодържавно издирване, съобщават от МВР. Мъжът е търсен във връзка с тежко криминално престъпление, извършено в Нови Искър, отбелязват от полицията. Оттам допълват, че има вероятност той да е въоръжен и опасен.

 

Ангелов е издирван заради шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ и е познавал част от загиналото семейство. По неофициална информация именно той е заподозрян за жестокото престъпление. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност. Ангелов е криминално проявен и осъждан. 

Междувременно в съседното на Нови Искър село Луково днес бе в ход полицейска акция. През целия ден в селото имаше засилено полицейско присъствие, като в операцията участва и хеликоптер.

Шесторно убийство бе извършено в новогодишната нощ. На 2 януари в къща в Нови Искър бяха открити телата на петима души – на 41-годишен мъж, на неговия син (20 г.), доведената му дъщеря (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и на нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били застреляни с множество изстрели, а кучето им също бе открито мъртво.
Кети Кюхова, с която 41-годишният Неделчо Юнаков живеел на семейни начала и майка на тийнейджърката, първоначално бе обявена за издирване, както и колата на семейството. На 3 януари джипът бе намерен в близката гора на около 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе открито хвърлено в кладенец.
/дарик
Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here