Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg.

ПОЧИВАЙ В МИР!

Снимка: Информационна агенция „ПИК“.

Загадъчната смърт на дванайсетокласник шокира жителите на врачанското село Борован, научи репортер на информационна агенция „Прес.bg“. Тази сутрин ученикът от Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца Кристиян Братоевски бил открит без признаци на живот в леглото си от своята баба.

На място бил извикан екип на Спешна помощ, но медиците само констатирали смъртта. Преди минути репортер на Агенция „Прес.bg“ получи от свой източник снимки на момчето (ВИЖТЕ ГИ ПО ДОЛУ)Снимка на Кристиян Братоевски.Снимка на Кристиян Братоевски.В петък Кристиян бил с компания във Вършец, а през уикенда пристигнал в Борован на гости на баба си и дядо си. Днес момчето трябвало да пътува за Враца, където учи. Родителите му работят в чужбина, като майката наскоро е била в България заради неговия рожден ден, който е бил на 18 ноември.

На този етап не е ясно защо се е стигнало до внезапната смърт на младежа. Причините трябва да станат ясни при аутопсията. Очаква се в близките дни в страната да се завърнат и родителите на дванайсетокласника, който има по-голям брат. Снимка на Кристиян Братоевски.Снимка на Кристиян Братоевски.Снимка на Кристиян Братоевски.Снимка на Кристиян Братоевски.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here