Разследване: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg.

„Вижте как сте възпитали дъщеря си“!

Свързано изображение

Резултат с изображение за gay 18+Програмист, влязъл в ролята на морална полиция, наказва развратни ученички, качвайки техни сексклипове и снимки в нета. Това показва разследване на Информационна агенция „Прес“.bg и Агенция „Дейли Прес“.

Истинското му име е Павел Скръчков и е от Пловдив, научи медията ни. Той откраднал около 20-30 голи снимки от компютрите на ученички, след което ги „наказал“, разпространявайки кадрите в мрежата.

След като се сдобиел с компроматите, младежът започвал да избудва девойките. „Прати ми още или качвам тези, които имам“, казвал мъжът, криещ истинската си самоличност от години. Въпреки че част от тях изпълнявали желанията му, пловдивчанинът не спазвал думата си и ги унижавал публично.

Освен това зарязани младежи отмъщавали на бившите си, пращайки на „Мотикаря“ голи снимки на бившите си. Понякога родители писали на „Мотикаря“ с молба да не качва снимките, а той им се погиравал с думите: „Вижте как сте възпитали дъщеря си“ и ги качвал.

Свързано изображениеКрай на изнудването и на детското порно сложили мафиоти от ГДБОП преди около 4 – ри месеца, когато са атакували 18 адреса в София, Пловдив, Варна, Плевен, Габрово Мизия и Троян. Първоначално били задържани 9 заподозрени за 24 часа, но част от тях подробно разказали как са помагали на Павел и са разпитани в качеството си на свидетели.

Прякорът на Павел идва от сайта му www.motikarq.com, създаден през 2003 г., показва пълна проверка на „Прес“.bg и „Дейли Прес“. В началото там имало забавно и хумористично съдържание, но впоследствие започнали да се публикуват голите снимки. Посетителите се увеличили, съответно и парите от реклама. Той неведнъж бил спиран от антимафиотите, но после се появявали нови версии. Павел имал и подсайт. Разследването срещу него отнело близо 2 г., понеже трудно се доказвали връзките на цялата група в нета. Скръчков и съучастниците му комуникирали чрез фалшиви профили във фейсбук. Това съобщи източник на „Прес.bg“ от   ГДБОП.

Най-малката, изтипосана с голи снимки е на 13 г. Групата има и клип на 14-годишна, правеща орален секс. Хакерите разбивали фейсбук профилите им и оттам намирали снимките.

„Приемам това като кауза, така се боря с пороците на обществото“. Това обяснение дал Павел пред ГДБОП. Една от идеите на младежа била чрез фотосите да лови педофили, като един дори се хванал.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ОТ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПРЕС.bg и dailypress.bg!

Тук може да видите скандалните снимки които са качени в сайта www.motikarq.com 18+:Резултат с изображение за gay-teen

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here