Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg – СОФИЯ/КВ. „НАДЕЖДА“ 1

Тийнейджъра опитал да се самоубие заради изневяра на приятелката си

17-годишно момче сряза вените си в опит да се самоубие от любовна мъка, научи преди минути първо Информационна агенция „Прес.bg“. Тийнейджъра Х. К. посегнала на живота си след изневяра на приятелката си.Момчето видяло влюбената си да се целува с друго момиче в дискотеката в София. 17-годишното момче не могъл да понесе гледката и си тръгнал от заведението. Прибрал се вкъщи. В събота сутринта около 7:00 часа, преди да отиде на работа в кафето, собственост на майка му, решил, че не може да живее без любимата, и прерязала вените на ръката си.

Шуртящата кръв обаче го уплашил и младежа извикало на помощ майка си, която била в съседната стая. Майката изпаднала в шок от гледката, качила веднага сина си в автомобила и го закарал в Спешен център – София.

Дежурните лекари веднага направили кръвоспираща превръзка. Извикан е ортопед, който зашил прерязаните кръвоносни съдове и спасил момчето. Преди да направи опит да се самоубие Х. К. е качил в личния си профила в социалните мрежи три снимки от кръвта.

ВИЖТЕ ГИ ТУК 18+:Снимка на Leon King.Снимка на Leon King.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here