Снимка: Информационна агенция Прес.bg. (На снимката Иван)

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg/СОФИЯ – КВ. „НАДЕЖДА“

Петър и Иван са старир познайници на полицията и на прокуратурата, научи Прес.bg. Въпреки, че едва е навършил пълнолетие, срещу Иван има заведени 7 жалби за различни престъпления

Снимка: Информационна агенция Прес.bg. (На снимката Иван)

Момче е пребито в софийския квартал „Надежда“ от свой връстник, сигнализираха очевидци за Прес.bg.

През сряда вечерта група тийнейджъри са пиели бира на пейките в парка в Северния парк. С тях е били и побойниците, който след като си разменил обиди с едно от момчетата, го нападнал с юмруци и ритници, а после го завели в дома на Петър Димитров който е на 19 години. Източник потвърди пред Информационна агенция Прес.bg, че един от задържаните във връзка с жестокия побой в софийския квартал „Надежда“ е Петър Димитров.

Както вече само и единствено агенция „Прес.bg съобщи проверка в социалните мрежи показа, че Петър е на 19 години и в момента е ученик в столичното 101 средно училище „Бачо Киро“. Сред по-любопитните групи, в които членува е „Банишорски келемета“. (СНИМКИ НА ПЕТЪР ДИМИТРОВ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК).

Събралите се момчета се опитали да ги спрат, но не успели да им попречат. На сигнала се чуват гласове, призоваващи Петър и Иван да престанат. Едно от момичетата се опитало да прекрати налагането, но и тя не могла да спре яростните хулигани.

Полиция не е била повикана след инцидента питаме тук защо?

Оказва се, че въпросните бабаити са добре познати в квартала, научи още Прес.bg. Това е 18-годишният Иван, по-известен като „Побойника“. Момчето не подбирало дали удря момиче, или момче, научи още Прес.bg.

Според запознати бие всеки ден по 1-2 момчета, по-малки от него.

Младият пловдивчанин обикновено ходи с нож в себе си, дори е забелязан с пистолет.

В района, където живее, около 101 средно училище „Бачо Киро“., биячът често е виждан с пакетчета с бял прах. Преди дни сам е разказвал как с колата си – БМВ, е блъснал жена в малките часове на деня.

Петър и Иван са старир познайници на полицията и на прокуратурата, научи Прес.bg. Въпреки, че едва е навършил пълнолетие, срещу Иван има заведени 7 жалби за различни престъпления.

Осъждан е на 6 месеца условно за кражба. Има две пробации, а в момента има висящо дело за причиняване на лека телесна повреда.

По информация на медията ни едно от пострадалите лица е негова приятелка, на която е счупил носа след скандал.

През февруари месец Иван е ударил с палка 14 – годишно момче пред заведение до 16 ОУ „Райко Жинзифов“.

Само ден след зверския бой изрода Иван вече е бил набелязал нова жертва. Причината за агресията е момиче. Той дори поканил приятел да бият заедно нищо неподозиращото момче.   

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ПРЕС.bg!Снимка на Момчил Мирков.Снимка на Момчил Мирков.Снимка на Момчил Мирков.Снимка на Момчил Мирков.

На снимката 19-годишния Петър Димитров.
Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here