81-годишна жена е открита да лежи в дома си в град Раднево с прободни рани по врата и тялото, с опасност за живота, съобщават от пресцентъра на МВР. Сутринта на 4 април, гражданин сигнализирал в полицията за жена в безпомощно състояние – 81-годишната жена е била с видими наранявания и лежала в една от стаите на жилището си в Раднево.

Тя била настанена в болнично заведение с нанесени повърхностни порезни и прободни рани по дланите на ръцете, врата и тялото, в състояние на травматичен шок, с опасност за живота. След извършения на място оглед стартирали и незабавни оперативни действия, в хода на които криминалистите установили, че нараняванията са причинени от 31-годишната сродница на пострадалата. Същата е прегледана и е настанена в болнично заведение в Раднево. Образувано е досъдебно производство по чл.115, във вр. с чл.18, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

Тя била настанена в болнично заведение с нанесени повърхностни порезни и прободни рани по дланите на ръцете, врата и тялото, в състояние на травматичен шок, с опасност за живота.

След извършения на място оглед стартирали и незабавни оперативни действия, в хода на които криминалистите установили, че нараняванията са причинени от 31-годишната сродница на пострадалата. Същата е прегледана и е настанена в болнично заведение в Раднево.

Образувано е досъдебно производство по чл.115, във вр. с чл.18, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

Blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here