Свързано изображениеБолницата в Сопот няма аптека,  лечението в нея се извършва  чрез физиотерапия, а не със скъпи лекарства. Здравното заведение не е било обект на разследване във връзка със скандала, който гръмна миналия ден, че някои болници в страната  извършват  продажбата на скъпи лекарства. Като неин управител  аз също не съм бил разследван. Това заяви д-р Стефан Анастасов, който от три години ръководи лечебното заведение във Вазовия град, след като в някои медии това беше споменато.

Болница „Иван Раев“ е специализирана за долекуване и рехабилитация, в нея се прилагат основно процедури по физиотерапия, а лекарствата, които ползваме, са най-популярните противовъзпалителни гелове и мазила, пише „Марица“. Освен това от 10 години болницата в Сопот няма аптека, уточни д-р Анастасов.

Най-вероятно става въпрос за неточна информация или за грешка при нейното предаване. В един ежедневник пише, че „управителят на болницата в Сопот бил спипан от ченгетата с кашон лекарства в ръцете“. В друг ежедневник от същата дата пък се съобщава, че „с кашон лекарства в ръцете бил спипан от ченгетата директор на болница в София“, посочи цитатите от изданията д-р Анастасов.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here