Аз си плащам акцизите, данъците. И наистина съм заклет пушач. Но никога няма да отида да пуша в детски градини или в болници. Освен това съм възмутена, че тук нямате място за пушене. Това заяви пред „Събуди се…“ актрисата Ернестина Шинова.

Ернестина допълни, че идеята за обособени места в заведенията за пушачи е най-доброто, което може да се реализира – и заради самите пушачи, и заради непушачите, и заради собствениците на кафенета и ресторанти. „Ако тютюнопушенето е преценено като изключително вреден фактор – нещо, което убива, така, както нямаш право да имаш пистолет, да се друсаш, така би трябвало да забранят цигарите. А те ми ги продават свободно. Това не е забранено от закона“, заяви още актрисата.

„Човек реално се самоубива по хиляди начини и не може да ги избегне. Дори аз като махнем цигарите живея много здравословно. Аз съм почти ангел, не знам дали знаеш. В крайна сметка пестициди, изгорели газове, отвратителна за живеене среда, шум… Толкова неща ни убиват! В крайна сметка ще умрем. Аз мисля, че дори непушачите умират“, допълни Ернестина.

Актрисата, която е известна с острия си език, не скри, че през целия си живот е изпитвала недоволство – от външния си вид до играта пред камера. „Аз никога не съм се смятала за красива. И ако ми направят снимка например, на която изглеждам добре, но имам пъпчица на лицето, ще се взра в тази пъпчица, не в снимката“, заяви тя.

Прочулата се с ролята си на д-р София Стаменова в популярния сериал „Откраднат живот“ бе категорична, че има невероятния късмет да попадне на снимачната площадка с толкова добър екип и колеги: „Да не ни чуят продуцентите, но ако ни кажат – от утре снимаме без пари, мисля, че всички ще се навият да играят без пари“.

pik.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here