Фолкдивата Емануела извади ограничителна заповед срещу новата приятелка на бившия си – милионерския син Димитър Динев. Според документа Дарина Аврамова, както е името на жената, няма право да доближава втория син на певицата. „Към въпросната „Дари“ аз пуснах жалба, да не доближава сина ми, тъй като употребява вещества забранени от закона, но ако това за някой е нормално, ок!“, откровеничи изпълнителката на „Без чувства“ в социалните мрежи.

След като Аврамова обвини Емануела в психически тормоз, певицата се закани да брани честта си и в съда. По думите на Дарина, скандалната дуетна половинка на Константин се разгневила от новината за връзката й с Динев. „Повече от година бяхме приятелки. В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко, пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише смс-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията“, обясни от своя страна Дарина.

Това не е първият път, в който Емануела се забърква в скандал с гаджетата на Димитър Динев. Само преди около половин година прочутата като Мис Пиги Мартина Петрова също подаде жалба срещу любимката на Големия брат.

Междувременно Емануела получи новогодишен подарък от фен – текст към песен. „Лиричните“ размисли за псевдо жените, опитващи се да подражават на любимката му, спечелиха одобрения от страна на останалите последователи на звездата във Фейсбук. Тя от своя страна се зарече, че ще се възползва от направения подарък и ще се прицели към дискотечните сетлистове с песен, вдъхновена от същия текст.

 

/монитор

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here