Първите гости за сватбата на лидера на „Атака“ Волен Сидеров вече се събират в двора на столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“. Днес той и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева минават под венчило. Сред първите сватбари са проф. Станислав Станилов, Румен Ваташки и Десислав Чуковов, Кристина Патрашкова, предаде репортер на БЛИЦ.

Влюбената двойка ще изречат след минути заветното „Да“ пред Бога и очите на сина им – малкия Волен. Кум на младоженеца е негов близък приятел.

Младоженците са заедно от края на 2011 г., но се познават отпреди 12 години., когато Деница оглавява младежката организация на „Атака“. Двамата се венчеят в столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“, където преди време е кръстено детето.

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова и още редица известни български изпълнители ще забавляват гостите на сватбата на лидера на „Атака“ и шеф на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

За да споделят щастието на двойката, поканени на празника са премиерът Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here