Ще се превърне ли Слънчев бряг в европейската столица на разврата? Това пита британският вестник „Дейли стар“, който разказва подробно за най-големия български курорт. Журналистите от Албиона сравняват Слънчев бряг с Магалуф – курортно селище на испанския остров Майорка, което през последните години има печалната слава на предпочитано от британските туристи място за алкохолен и секс туризъм, с множество случаи, излизащи извън всякакви норми.

Джон Магилтън, на 23 години, работи в продължение на два сезона през 2015 и 2016 г. Той разказва някои от нещата, които е видял – от хора, пълзящи голи по баровете до пиянски глупости.

Тази година положението толкова се е влошило, че властите започнаха „война срещу шума“, която доведе до отмяна на голям DJ фестивал. Полицията също така нахлу в два нощни клуба и арестува един диджей.

Това обаче не пречи на българския курорт да стане новият Магалуф за британците, като 281 000 души от Великобритания посетиха страната миналата година. В някои кръчми можете да си купите халба бира за 80 пенса, а в нощните клубове се продава чаша твърд алкохол само за 2,10 лири.

Момчето от Суонзи разказва пред „Уелс Онлайн”: „Слънчев бряг е абсолютно лудо място – евтино е, весело и спомените са страхотни (повечето са пияни).

„Работата ми беше да популяризирам клуба и да го напълня с хора за през нощта и да предлагам каквито сделки може. Винаги виждате хората да се събират и да се наслаждават, те никога няма да се видят отново, така че защо не. Виждал съм хора да заспиват в клубове и на странни места, както и да си чупят или изкълчват глезените или да си поразват краката със стъкла, докато ходят по улиците без обувки“, разказва той пред „Дейли стар“, цитирани от „Флагман“.

„Можете също така да танцувате гол на бара и понякога такива хора падат, което е доста странно, но това беше част нещата в клуба, където работех. Момичетата и момчетата са голи, казват като част от своя лозунг „единственото място, където можете да танцувате гол, е на бара. В един момент танцувате и следващото нещо, което ще видите, е някой, който е гол.“, допълва Джон Магилтън.

Изданието припомня, че българският вицепремиер Валери Симеонов стартира война срещу неприличното поведение. „В нашата страна има беззаконие и вакханалия – ние ще променим това! Ще привлечем по-платежоспособни туристи и ще имаме по-добро качество на туризма!“, казва Валери Симеонов.

Daily Star Online наскоро разкри, че нощен клуб „Айсберг“ е популярен сред британците, докато „Den Glade Viking” е най-голямото място, разположено точно в центъра на Слънчев бряг.

Българският курорт е обявен за най-дивото място с голи барове. В същото време секс работници са се насочили към британските туристи в морския град.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here