Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg / ПРЕС.bg 

„Не съм луд и никога не съм бил. Знам приказката, че луд и пиян никога не си признават, но това е истината – не съм луд. Просто такава диагноза е удобна на един подъл човек, а именно на моята жена“, убеден е тьстът на печално известния Юли Тонкин – Богдан Петров който извади мръсните тайни на семейството му пред Веселин Стаменов в предаването „Неудобните“ в ефира на „Топ Преса“ в събота. След което той пожела и екип на Информационна агенция „Дейли Прес“ да го снима лично в дома му.

Той има къща в квартал „Бояна“ в София в момента живее с две големи кучета (едното сляпо), а другото старо. Преди няклко месеца научава, че срещу него има подадена жалба от настоящата му жена в полицията. Причината, тя иска да го вкара в психиатрия заради семейна война за имот, а скандалът тръгва от там, че жена му е вкарала в играта си и децата му. Той има 4 деца най-малкото е от друга жена едва на 5 години.

„Чели ли сте „Полет над кукувиче гнездо“ на Кен Киси? Ако не, елате в психоболницата в квартал „Бояна“ и ще откриете сюжет за българско продължение на романа. Ще видите как нормален човек може да бъде вкаран в лудница, защото си търси правата“, пита се Петров.

„Бързам да ви разкажа абсурдната си история, защото само вие откликнахте на отчаяния ми зов за помощ. Писах и звънях до къде ли не – до приятели и адвокати. Изглежда, мислят, че наистина съм вманиачено куку, което драпа за внимание“, споделя той когато посреща екипът ни в дома си.

Казвам се Богдан Петров, представя се героия на тази абсурдно звучаща история, а в нея идва и името на скандално известния Юли Тонкин който стана известен още повече в предаването на Веселин Стаменов „Неудобните“ в ефира на „Топ Преса“ TV! Богдан споделя още, че има проблем със сърцето от пет години.

„Отгледан съм с много обич, така че никога не почувствах нужда от някой. Иначе имах много бедно семейство, но с уникални родители които са починали. Възпитаван съм нормално, изучих се. Върху мен бе упражняван строг контрол, но бях задоволен с всичко. Аз пък не съм давал повод на моите родителите ми да съжаляват, че ме има на този свят Господ да ги прости“, разказва Богдан пред журналистът ни Тодор Стефанов.

Тук вижте цялото интервю:

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here