Репротер: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg – СОФИЯ

Родната полиция нипази

Резултат с изображение за ПреславаПреди ден, Информационна агенция Прес.bg публикува разказ на очевидец станала свидетел на побоя, който новият мъж до Преслава – Павел нанесъл на неин фен на концерта по случай 16-годишнината на тв „Планета“, който се проведе в Пловдив в зала „Колодрума“ преди дни.

Според него плевенският мачо нападна с ритници и юмруци нищо неподозиращия фен Веселин, който по това време си правил селфи с друга чалга звезда – Теди Александрова. „И това се случи пред очите на безучастната Преслава“, описва ситуацията източникът.

Оказа се, че както винаги, истината има две лица.

Друг свидетел, се кълне, че въпросният фен – Веселин, е предизвикал с основание гнева на Павел. След като Преслава му отказала да се снима с него, Веселин я напсувал брутално и я нарекълбоклук. Тогава е отнесъл няколко тупаника, а след това мелето продължило и вън от залата.

Най-странното в случая е, че всичко това се случва пред очите на охраната на залата и полицаите, които се подсмихвали и не са реагирали по никакъв начин, за да предотвратят побоя. Нищо общо с текста на онази песен, която изпълнява Веселин Маринов: „Родната полиция нипази“.Източник: „ХодАрена“.NET.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here