Бизнесменът Георги Гергов, вече  бивш член на ИБ на БСП сподели шокираща истина.
Той  призна, че е имал лична амбиция /интерес/  БСП да спечели вече миналите  парламентарните избори, след което партията му да направи коалиция с ГЕРБ.

Много се надявах, че  след като получихме два милиона гласа за президента, да запазим инерцията, да спечелим и тези избори и след това  да направим коалиция с ГЕРБ. По този начин  и да водим държавата в правилен път, каза почти искрено той в предаването „Тази сутрин” по bTV. Естествено, не стана ясно кой ще е този правилен път, нито пък го попитаха. Най-вероятно интервюто просто беше уговорено и то с благословията на Борисов.

Разговаряли сме с Бойко Борисов няколко пъти по тази тема и той беше съгласен, разкри още пловдивският бизнесмен. Даже бяхме решили кои допирни точки в програмите си да ползваме и как да помогнем на многострадалната ни родина, удари се в гърдите Гергов. /Да помогнете на кого? На избирателите или на себе си? б.а/

Според  Гергов такова управление е възможно и напълно реално, щом в Европа вече го правят. А за да няма боричкане между партиите, премиер щял да бъде  „трети човек”, който не е председател на нито една от партиите.

Стига бе!

Бойко да даде властта на трети човек и да изтърве суджука?! Та той не работи като нищо друго и не признава каквато и да било служба, освен министър-председател! Кой кого е залъгвал в разговорите не е ясно, но в момента те звучат  като сценарий за треторазрядно риалити по българска телевизия.

Само, че Нинова не се съгласи и с последната битка загубихме войната с ГЕРБ, категоричен е Георги Гергов.

Каква война, Гергов?

Нали сте се уговорили правителство да правите? На народа да помагате? Към светли бъднини да го водите?

И хоп, Борисов ви изрита, Цецко вкара мъртвите души в избирателните списъци и резултатът за нула време се обърна. А на вас и един суджук не ви остана.

Но личните договорки продължиха. Този път с Цацаров, протежето на Борисов.  „ЦУМ-гейт” е затворена страница за мен“, удари се в гърдите бизнесменът и отказа да издаде какво са си шушукали Цацаров и Огнян Донев в кабинета му, предоставен им като тайна явка за партизански срещи.

Корнелия дойде в Пловдив тайно, срещна се с областния съвет  и всички разговаряхме задълбочено два часа. После ми поиска оставката. Каза ми  :“ Жоро, аз разбирам, че не си виновен, че си въвлечен в някаква схема, но не можеш да останеш в Изпълнителното бюро,  какво да направя, за да се компенсирам”, издава сега Гергов. След което твърди, че не искал компенсации, понеже бил сърдит на Нинова.

„Обиден съм от това, че така се постъпи с мен”, каза огорчено той.

А ние не сме обидени. Ама хич!

Ние сме щастливи, че все пак тайните срещи между Гергов и Борисов не са дали резултат.

Защото това щеше да е голяма печалба за бизнесмена-предател и пълна ликвидация на опозицията в лицето на БСП.

В момента ГЕРБ е с воденичен камък на шията от безкрайните лъжи и престъпления, които извърши спрямо народа.

И всеки момент ще се удави.

А ако мечтата на Гергов се беше сбъднала, удавниците щяха да бъдат повече.

Чии интереси обслужваш, господин Гергов?

Партийните, своите, или тези на народа?

Всъщност вие там горе сещате ли се изобщо за думата народ?

Или за вас тя значи само електорат и нищо повече…

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here