В китна двуетажна къща с голям двор, райграс и много цветя живеят певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков, видя „Галерия“.

Имотът е закупен от половинката на изпълнителката, малко след като разбира, че чакат бебе.
Според слуховете екранният Левски се изръсил 350 000 лева за къщата в село Кладница, която била мечта на Мариана. Певицата винаги е казвала, че иска да живее извън града и шума и децата й да растат на чист въздух, а не затворени между четири стени.

Селото се намира на 18 км от София, в красив планински район. Още щом влезли във владение на имота, бременната Мариана започнала да освежава градината.
Попова се свързала и с дизайнер, който да помогне с професионалното обзавеждане на къщата. Но това, което най-силно пленило певицата, била спиращата дъха гледка към Витоша.

Неотдавна стана ясно, че Мариана Попова е на път да осъществи друга своя съкровена мечта – да се премени в булчинска рокля и да мине под венчилото с любимия си Веселин Плачков. Благата вест стопли семейното им гнездо на 26 февруари, след като певицата се сгоди за своя приятел и получи изящен годежен пръстен с цирконий.

Изпълнителката сама съобщи радостната вест. Тя спази традицията и промени житейския си статус във Фейсбук от „сложно е“ в „сгодена“. Брюнетката сподели и снимка на годежния пръстен, придружен с думите: „Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“. Сватбата е планирана до края на годината, като най-вероятно актьорът и певицата ще се врекат във вярност на историческия хълм Царевец.

bradva.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here